Galleri Nils Åberg ute och cyklar

Detta är en stark kandidat till den tekniskt absolut sämsta bilden jag publicerat här på tomatsallad (det finns en konkurrent men jag tänker inte berätta var). Ser ni överhuvudtaget vad den föreställer?

För ett tag sedan la jag ut en bild på en gammal cykel jag fotat i Haga. Idag när jag trampade längs Södra vägen så såg jag plötsligt en sådan där stort-hjul-litet-hjul-cykel – med människa på!!! Rev av mig ena handsken, lirkade upp dragkedjan i handväskan, trevade efter kameran och fick upp den. Allt medan jag fortsatte cykla efter den märkliga cykeln. Men för att fotografera skapelsen var jag tvungen att stanna och vips var cykeln en bortflyende skugga i skymningen.

Men jag kan avslöja att den tillhör Galleri Nils Åberg på Götabergsgatan 24. De har utställning i helgen så passa på!

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)