Gevalia-moment i bygghelvetet

– En grävskopa var på väg rakt in genom ytterdörren! Tur vi har nycklar så vi kunde ta oss in bakvägen via källaren.

Jag anser mig själv vara en hyfsad berättare. Nej en bra berättare. Jag tycker att jag har skrivit en hel del om bygghelvetet. Jag menar att jag verkligen varit tydlig i ord och bild. Jag trodde jag hade förmedlat på ett levande sätt precis vilket elände jag hamnat mitt i. Men icke. Igår hade jag besök av några av mina trogna läsare (som också följer mitt personliga Facebook-konto där det emellanåt dyker upp en bild eller två ihop med en eller annan svordom).

– Det var roligt komma hit och se förödelsen med egna ögon. 

De var överraskade. De hade inte förstått exakt hur illa det var.

– Har du funderat på öronproppar?  

Men idag är det ju inte illa. Det är ju bara två grävskopor, inte tio. Ingen pålning, ingen bildning, inget skärande i sten, ingen vält, ingen padda.

– Men jag trodde grävskopan skulle komma rakt genom ytterdörren!

En halvmeter till och jag hade haft oväntat besök. Jag är dock redo och har Gevalia hemma.

Indonesian Lava är gott men jag anbefaller försiktighet, det är mycket lätt att kaffet blir betongstarkt.

 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)