Grafitgrå – stilren inredning i Äppeldalen

Det här tipset började jag skriva i en soffa i Halland. Jag inledde med “innan jag drar iväg på nästa researchresa ska jag passa på och berätta om ett fynd jag gjorde på den förra”. Längre kom jag inte för det dök upp ett gäng tassande småfötter och sedan försvann den dagen (på mycket trevligt sätt).

grafitgra-4990

Småfötter har prioritet över skrivande vilket betyder att jag redan varit ute på ännu en resa och har ytterligare en hel hög med ställen att skriva om. Jag ska försöka att få in dem i manuset innan jag bloggar om dem, annars blir boken aldrig klar. Sedan är det fiffigt att blogga om mina fynd, för då kan du som läser ge mig fler tips.

grafitgra-4980

Jag borde alltså ha manuset öppet men eftersom jag redan påbörjat ett blogginlägg ska jag ta och publicera det innan jag åker till Almedalen och glömmer bort allt vad böcker heter i en vecka.

Grafitgrå inredning & café i Kaxholmen

Grafitgrå är ett tips jag gärna vill dela vidare. Jag fick tipset i min tur  av Anne-Lie Lokko via Instagram. Det såg så fint ut att jag stannade till på min förra resa. Jag kom norrifrån och hade tidigare besökt Flättinge gårdskafé. Därifrån körde jag runt Landsjön och köpte kaffebönor på Gårdsrosteriet i Vista. Sedan fortsatte jag runt Landsjön till Kaxholmen. Inrymt i en gammal smedja, mitt emot en badplats, ligger Grafitgrå.

grafitgra-4978

Gillar du betongmöbler, ull och stilren inredning är Grafitgrå ett utmärkt ställe att stanna på. Dessutom har de en mysig caféavdelning med kaffe från Gårdsrosteriet. Lägg till att det bara jobbar trevliga personer där så förstår ni att jag planerar att återvända. Faktiskt är förhoppningen att jag ska signera boken där när den är klar (nu fick jag en till deadline – utmärkt!).

grafitgra-02

2 Comments for “Grafitgrå – stilren inredning i Äppeldalen”

says:

Det är roligt att läsa om alla dina tips! Ägde fina tallriksunderlag från Grafitgrå som du kanske minns. Hoppas du får en bra och givande vecka i Almedalen, vi är nu klara med vår semester och kör all-in på måndag. Kram

says:

Ah, det är från er jag kände igen dem! Jag hade glömt att det var det var någonstans jag sett dem förut. Jag tyckte att de var så snygga att jag köpte några stycken som present till min mamma när jag var på Grafitgrå. Tror de ska passa fint i fjällen. Jag följer er också lite sporadiskt. Nu blir det en intensiv vecka, ha det så bra på jobbet nu i några veckor! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.