Gustav Vasa körde Vasaloppet i år igen!

Gustav Vasa körde Vasaloppet i år igen! Jenny Lind var också i farten. Annars var det mer tunnsått med utklädda skidåkare jämfört med förra året.

Eller så undgick de mitt spejande öga. Jag var mycket tröttare i år och inte lika uppmärksam. Ett annat alternativ var att jag helt enkelt var mer intresserad av att fota hundar, inte människor.

Vi får se hur det blir nästa år, om jag åker upp till Mora som åkare eller stannar hemma. Jag kommer sakna solskenet, åkarna och alla trevliga människor om jag stannar hemma men ser fram emot att sova i riktig säng och slippa en och annan person. (Person är förstås en omskrivning. Ni får själva byta ut till valfri benämning själva).

Vi vallade med både det ena och det andra :-).

Det var isande kallt och vacker morgondimma när vi anlände. Senare sken solen upp och det blev en helt fantastisk dag på många sätt.

chefstomaten