Bygget har avancerat till kranfasen

För er som saknar mina bygginlägg och tycker blaha, massa bilder på vackra hundar och skidåkare i snö, vad är väl det, så har jag sorterat ut lite kranbilder. De ligger omvänt kronologiskt mot hur de är tagna. Den med en aning aning isbark på marken är tagen först och den överst plåtade jag för några timmar sedan.

De flesta bilderna är tagna med badkameran eftersom stora kameran tillbringar mer tid hos Canon än hemma nuförtiden. Jag har dock en plan för en lösning på detta fenomen. Just ovanstående (rätt tjusiga om jag får säga det själv) bild är dock tagen med vidvinkelobjektivet.

27 februari – grön kran

Jag har ingen som helst aning om vad de pysslar med och jag är ungefär lika förtjust i bygget som någonsin men försöker att se det positivt att kranarna kommer och far. Kanske betyder det att de gör några framsteg och försvinner någon gång?

24 februari – blå kran

20 februari – grön kran

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)