Har Skanska invaderat hela Mölndal?

gunnebo-3536 Alltså – vad är oddsen? Där satt jag i lugn och ro med min kaffe i mitt nya fina kontor. Det vill säga i Pansarkryssaren parkerad vid en sjö nära Gunnebo i Mölndal. Nu skulle här skrivas.

Då börjar det pålas!!!!!

Japp du läste rätt. Det började pålas. Snart utvecklar jag förföljelsemani. Vart jag än tar vägen så nog fasen dyker det upp en pålningskran runt hörnet. Bygget på Vänortsgatan stod enligt mina källor stilla veckor i sträck medan jag var i Antibes i fyra månader. Samma dag som jag återvände så rullade pålningskranen fram. Höll de utkik så de skulle orsaka maximalt obehag?

Nu är jag hemma en sväng för att packa väskan. Jag har en flyktplan. Men jag tänker inte berätta vart – för då kör väl Skanska efter. De där pålningskranarna verkar växa på trän.

gunnebo-3544

De här träden fotade jag medan jag var ute och letade efter en sten som kunde fungera som toalett. Vi kan ju säga så här: Skanska ger mig mycket material till mina memoarer.

gunnebo-3540 gunnebo-3546 gunnebo-3549

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.