Inställt på grund av sjukdom

Jag valde den här bilden som dagens bild för jag tänkte att det skulle vara möjligt att skriva något filosofiskt om ljuset i tunneln, att en förkylning bara är att vänta ut, att det handlar om att ha tålamod för ingen tunnel är evig. Men jag är för trött för att få ihop något.

Febrig, illamående och sömnlös. Det är jag just nu. Det blir inte roligare för att jag skriver längre om det. Håll istället tummarna för att jag slår mig själv och världen med häpnad och kliver ut ur tunneln på rekordtid. Gärna redan imorgon. Jag har nämligen grejer planerade som jag inte vill ställa in.

Det finns ett stort fel med den här bilden som jag inte noterade när jag tog den. Det retar mig rejält. #tunnel #Stockholm

Jag deltar i #blogg100 vilket gör att jag en gång om dagen plockar fram en bild och skriver en rad om den. Bilden är från Brunkebergstunneln i Stockholm. Den är 231 meter lång och 1886 kostade det två öre att passera igenom den.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)