Mitt Nice i Aftonbladet!

Ett litet steg för mänskligheten men ett gigantiskt steg för mig – för första gången har någon av mina böcker nämnts i kvällspressen! Denna händelse uppmärksammades av Mari Åberg som också tagit fotot.

Notisen med rubriken Upptäck gömda pärlor i Nice fanns med i en sida om resor i söndagsbilagan till Aftonbladet 22 mars 2015. Och boken som tipsas om är alltså Mitt Nice.

Febril aktivitet för att säkra ett ex av tidningen

Givetvis föranledde denna milstolpe i min författarkarriär en liten tur till det lokala Statoil. Där träffade jag en representant för dagens ungdom.
– Hej jag letar efter dagens söndagsbilaga till Aftonbladet, har ni den?
– Vet inte, jag läser inte sådant skräp.

Jag önskar att jag kunde rapporterat att jag svarade något slagkraftigt i stil med att jag inte bad om en recension av mina läsvanor och om vederbörandes iddes lyfta häcken från stolen och titta i sin jobbeskrivning så skulle det antagligen stå något om att sälja de varor som kunderna efterfrågar. Tyvärr var min hjärna helt uppfylld av att min bok var med i tidningen så det var exakt det jag kläckte ur mig.

Ett antal personer involverades i jakten på att säkra ett exemplar av tidningen åt mig. Jag har nämligen en mapp där jag samlar alla tidningar som jag varit med i. När jag för ett par år sedan var med på ett uppslag i Göteborgs-Posten köpte jag flera stycken tidningar. Ett ex av notisen är nu på väg mot mig. Tills dess får jag titta på bilden.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)