Jag är med i #blogg100

Häromdagen fylldes mitt flöde på Facebook och twitter av personer som funderade på att hoppa på utmaningen #blogg100 andra sommaren. Utmaningen går ut på att under 100 dagar, från 23 januari till 3 maj publicera ett blogginlägg varje dag. Jag funderade en stund men bestämde mig för ungefär en kvart sedan att haka på.

Vid årsskiftet var jag sugen på att hoppa på en 365-bilder-utmaning för att få delta i ett sammanhang samt ha ett dagligt projekt. Men ett år var lite för lång tid för mig, etthundra dagar är lite mer hanterligt. Dessutom passar det mig bättre att kunna skriva om vad sjutton som helst. Jag har ingen plan för vad mina blogginlägg under de närmaste 100 dagarna ska innehålla, kanske kommer jag kommentera något mina kollegor i utmaningen skriver eller bara posta en bild. Vi får se. Det ska bli spännande i varje fall.

Alla inlägg kommer vara taggade med #blogg100. Strax finns mitt namn med på listan över alla som är med i #blogg100.

PS! Jag tar gärna emot önskemål om vad ni vill se eller läsa om.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on mars 1st, 2014 at 04:28 e m