Jag deppar över värmen

Jag inser att sannolikheten att jag får så värst mycket medkänsla av det här inlägget är låg. Men i alla fall.

Planen var att imorgon säga ”tryck” av den stora upplagan till tryckeriet och sedan åka till Avignon på utflykt. Jag har sett fram emot den här turen till Avignon länge och jag är verkligen i behov av lite semester efter att ha slavat framför datorn alltför länge.

Men vädret sätter käppar i hjulet för denna plan. Det varnas för en farlig värmebölja med temperaturer över 40 grader. Jag som tycker att det redan är i varmaste laget

I Göteborg lär istället hösten vara i antågande… Alltså, kan jag inte få exportera några grader upp till Göteborg? Jag har en sisådär femton stycken jag skulle vilja bli av med.

-> Frostiga rosor. Inte så värst sannolik bild från Antibes just nu.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)