Julbok på tvättlina

Attans! Det var väl bara att räkna med att kroppen inte riktigt skulle tåla 3,5 timmes utomhusvistelse igår, även om tempot var lågt. Vaknade kl 03 med halsont och att näsan rann. Somnade faktiskt om så småningom men dagsformen är inte god.

Istället för skidträning har jag varit ute och julfotograferat bok. Det är lite i sista sekunden då idag är sista dagen som just den här boken kan beställas för leverans före jul. Mina reseguider kan beställas i en vecka till, men de har jag inte några exemplar här för fotografering.

Tycker själv att Författarboken hängande på tvättlinan blev rätt rolig. Det var inget jag hade planerat på förhand utan jag gick bara ut och experimenterade lite. Svårigheten var att inte råka skaka av rimfrost från tvättlinan. Nu har jag experimenterat klart för idag och ska övergå till betalt jobb.

 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)