Labradorer i vatten – Stella och Lakrits

Nu blir det orgier av bilder med svarta labradorer som plumsar, simmar, hoppar och faktiskt också står stilla i vatten. Min systemkamera har haft en längre viloperiod eftersom jag varit datorlös men i helgen plockade jag fram den ur glömskan, dammade av den, tömde ett minneskort och gav mig av ut på fototur. Jag kastade mig direkt på det svåraste fotoobjekt jag vet; svart labrador i rörelse. Autofokuset får inget grepp på den svarta hunden och det blir mer än lovligt suddigt samt alltid konstigt exponerat. Lägg till att det var sent på eftermiddagen med lite halvtaskigt ljus. Nog med undanflykter. Här är några bilder på Stella i Mörtsjön i helgen. Har också lagt med bilder jag tagit tidigare på Lakrits vid Erken.

Edit 2023: slideshow n 162 tillfälligt bortplockat pga fel med NextGen Gallery

chefstomaten