Soluppgång över mitt teknikmörker

Det ljusnar i mitt teknikmörker – min rosa dator är åter! Och inte nog med att den startar igen, Asus har lyckats fixa problemet utan att radera hela hårddisken (ja någon hårddisk finns ju inte på den här modellen men var det nu är lagrat då). Allt är kvar, program, lösenord och mina bokmanus. Jippi jippi jippi jay!

Så de närmaste dagarna ägnar jag mig åt att sortera bilder, flytta texter och lägga ihop det jag skrivit på lånedatorn med det som finns på min egen dator. Ett digert jobb. Behöver också rensa i mejlkorgen som lyser ilsket rött på 98%. Men vad skönt att ha mitt arbetsredskap åter. I samma veva återuppstod min kalender. Hur det hänger ihop fattar jag inte, var rätt övertygad om att kalendern försvann ett tag efter att datorn svartnade. Och den var ju ändå lagrad i molnet.

Det här ett exempel på bild som väntade på mig.

chefstomaten