Mitt Nice om boken

Mitt Nice – en reseguide från Karavan

Annorlunda och lockande guide till Nice!

I den färgsprakande reseguiden Mitt Nice tipsar Kristina Svensson om sina personliga favoriter i denna charmerande stad. Hon visar dig vägen till både klassiska attraktioner och undanskymda pärlor, och hon avslöjar guldkornen bland stadens krogar och restauranger. Hon guidar dig genom de olika stadsdelarna, och ger även förslag på fantastiska utflyktsmål inom en timme från stadens centrum. Mitt Nice är dessutom fylld till brädden av nytagna färgfoton och charmiga illustrationer som ger en personlig och levande bild av staden.

Detta är guideboken för dig som vill uppleva det genuina Nice, bortom turistfällorna!
Mitt Nice ingår i serien Karavan reseguider.

Mitt Nice säljs bland annat på Bokus, Adlibris och ställen där reseböcker säljs. Mer information om boken, pressbilder samt beställning av recensionsexemplar på Karavan förlag.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)