Mitt Nice säljs nu i Antibes

Goda nyheter! Mitt Nice går nu att köpa i Antibes! Det är trevliga Nordic Temptations som tagit in den. Jag vet dock inte om jag ska utfärda en liten varning för butiken – det är väldigt svårt att gå in där och inte bli sugen på nybakade kanelbullar :-). Haha, skämt åsido är detta utmärkta nyheter. För ett tag sedan fick jag ett ledset mejl från en läsare som glömt sitt exemplar på flyget – gick det att få tag i ett nytt på plats? Tyvärr inte, men det gör det nu.

Dessa roliga nyheter firar jag med en bild tagen från en av mina favoritvägar från Juan les Pins ut mot Cap d’Antibes. Det här är Port de l’Olivette som är ett vanligt motiv på vykort. I den vita villan som anas under tallen lär Marilyn Monroe ha partajat en gång i tiden.

En till bild från gårdagens promenad på Cap d'Antibes. Det här är ett vanligt vykort.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)