Mitt Nice i Vagabond och Adlibriskampanj

Ska det bli vår någon gång? Den frågan är berättigad när vinterjackan återigen åkte på för hundpromenaden. Men oavsett vädret blev den här dagen helt klart varm och solig när en vän twittrade en bild ur tidningen Vagabond.

Jättekul att de väljer ut just Mitt Nice ur förlagets senaste produktion tycker jag. Särskilt som jag upplever att den fysiska bokhandeln har behandlat min bok lite styvmoderligt. I många av de butiker jag besökt har de haft hela serien inne utom just min del. Ok, det skulle kunna bero på att just den titeln sålt slut.

Hur som helst så har Adlibris just nu en kampanj där boken säljs till rena rama fyndpriset. Endast 149 kronor. Priset gäller dock enbart böcker som beställts via den här kampanjsidan. Jag skulle tro att alla som känner mig redan har köpt en bok men det här kanske är tillfälle att handla en som present till någon som ska resa till Nice!

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)