Moln över solen

Igår gick jag visst på adrenalin större delen av dagen vilket betyder att idag har jag varit som en urvriden disktrasa. Minsta lilla arbetsuppgift blir då en gigantisk utmaning som genomförts i total sirap. Har blivit sittande och hängt framför diverse sociala medier en hel del. Fördelen med det är att jag såg folk börja posta bilder på solen vilket påminde mig om att det ju var partiell solförmörkelse idag. Jag knatade ut på balkongen och såg något som jag funderade på om det var en nymåne eller solen bakom månen. Gick in för att hämta storkameran för att få en bättre bild men när jag kom ut igen var den helt dold bakom molnen. Snopet

Tack vare sociala medier blev jag påmind om dagens #partiellasolförmörkelse. Men när jag gick in och hämtade storkameran passade solen på och gömde sig bakom både måne och moln. #MölndalsPosten #molndalsposten #solen

Något som inte är snopet utan roligt är att Mitt Nice har nått förlaget en vecka före utsatt leveransdatum. Dock är det frustrerande att den bara kommit till förlaget och inte till mig – andra personer kan klämma och känna på den men inte jag (ännu).

Jag har tappat bort mig var jag är i #blogg100 – utmaningen att blogga ett inlägg om dagen i hundra dagar.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)