Våren tog en paus i Stockholm

Vi har redan avverkat en femtedel av årets #blogg100 – utmaningen att blogga ett inlägg om dagen i hundra dagar, och jag har ännu inte kommit igång och skrivit något vettigt inlägg. Jo förresten, texten med den romerska milstenen i kyrkan i Tourrettes har jag tänkt skriva i ett halvår så det var trevligt att det blev av. Nu var det inte för att skriva så mycket som jag gick med utan för att vara med i gemenskapen med andra bloggare. Jag började bra, läste och diskuterade en hel del texter men senaste veckan tror jag inte att jag läst ett enda. Bättring!

Pollenfritt hipp hipp hurra! #gullviva #1maj #aprilväder #snö

Det blir dock inget långt inlägg idag heller. Jag lägger tiden på att pyssla om bloggen bakom kulisserna, uppdatera tillägg och funderar på menyer. Jag uppdaterade min lista med böcker i högerkolumnen. Jag har snart så många böcker att det blir lite mycket att skylta med alla så jag valde bara de som har med resor att göra. Såklart ville en bild inte samarbeta utan blev svart. Blir trött av sådant. Jag har aldrig blivit riktigt klar med utseendet efter senaste temabytet. Jag är inte helt nöjd med det här temat och är sugen på att byta men har tyvärr byggt in mig lite och det blir en del merarbete att byta. Vi får se vad det blir.

Dagens bilder är från förra året men ungefär så här ser det (nästan) ut i Stockholm idag. Vintern har gjort come-back och täckt vårblommorna med snö. Dock är det inte gullvivor som täckts, den bilden är från maj förra året men den andra gula blomman är med en dag när publicerad för exakt ett år sedan.

Ha en härlig helg!

d57b1246b05711e3bbed1245d8ffa501_8

Detta var inlägg 21/100 i #blogg100 där jag filosoferar runt en instagrambild eller två och tänker att imorgon ska jag hinna läsa och diskutera med mina bloggkollegor. 

chefstomaten

Last updated on april 16th, 2022 at 09:07 f m