Några av mina Täbybilder i ny bok

Helgen bjöd inte på något vidare fotovänligt väder. Alla lövträd tävlar förvisso i gula och oranga nyanser, men det jämngrå ljuset är mest bara grått. Jag har ändå varit ute med kameran och hasat runt i Täbyskogarna.

Det är vilsamt att vandra runt med kameran på axeln och man vet aldrig när man får användning för några bilder av höstlöv utan rimfrost. Just nu ser jag inget användningsområde för dem, men det gjorde jag inte när jag fotade hägrar i Rönningensjön för några år sedan heller. Men en av dessa bilder råkade passa i ett collage i nya boken Från ljugarbänken i Täby.

En hel del av mina bilder har också hamnat i boken då jag är en av tre huvudfotografer. Mellan våra bilder finns noveller skrivna av fjorton olika författare. Både noveller och foton har Täbykoppling vilket gör boken till en perfekt present till alla nuvarande, tidigare och blivande Täbybor. Den är riktigt snyggt tryckt också. .

Från ljugarbänken i Täby köps enklast hos Bokus eller Adlibris men jag har även en hög. Tvekar dock att erbjuda mig att skicka dem med tanke på hur PostNord fungerar just nu.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)