Clarion Borgen – trevligt hotell i Örebro

Sverige är helt enkelt sagolikt vackert när höstvädret är som förra veckan: klart och soligt. Det var en ren fröjd att vara på resande fot. En av resorna gick till Örebro för att delta i Medicinteknikdagarna. Jag bodde då på tornprydda Clarion Borgen precis vid Svartån.

Hotellet är relativt nytt men byggnaden har över hundra år på nacken. Det byggdes för att vara bankpalats men är mest känt som kontor för tidningen Nerikes Allehanda. I folkmun kallas det tydligen för NA-borgen.

Jag var på väg att säga att det fräscha badrummet var det bästa med hotellet men det var innan jag kröp ner i sängen. Vet ej var de köper sina lakan och kuddar men de vill jag också ha.

Det enda minuset var att jag aldrig lyckades med konststycket att koppla upp datorn till wifi. Via Twitter-kontakter fick jag tips på hur jag skulle göra men fick det ej att fungera. Antagligen var jag bara för trött.

chefstomaten