Nödvår på tomatsallad

Idag stod jag helt enkelt inte ut med att se snöiga fjäll i headern längre. Och ännu mindre stod jag ut med det rimfrostiga strå jag hade i headern på webbsidan.

Våriga bilder har jag många av men min återuppväckta skrivkompis X40 från 2004 har inga som helst planer på att låta mig använda någon av dem. Moderna USB-kontakter göre sig icke besvär och hade jag lyckats kommit åt bilderna från den externa hårddisken så är de ändå i ett nyare RAW-format som skrivkompisen inte vet vad det är.

Nu har jag ju sedan datorkraschen fotat en del jpg-bilder av bland annat dimma på Donsö. Men de bilderna är i gengäld för små för att fylla hela headern. Undantaget de jpg-bilder jag fotat med badkameran. En av dem, ett kvällsfoto från Donsö, klippte jag till. Fin bild men om den är så vårig vet jag inte.

Nu låg en del bilder kvar på X40 och bland dessa gömmor har jag varit och grävt. Tulpanerna hittade jag i en mapp märkt 2007 mellan bilder från en skidresa till Val d’Isere och en promenad runt Haga slott (bara en sådan sak, där är väl omöjligt att gå numera om man inte har prinsesstitel).

De här neutrala bladen får duga på min webbsida tills jag kan lösa datorsituationen och få upp några bättre bilder. Förra året valde jag bland betydligt fler.

 

 

chefstomaten