Personlig guide till franska Rivieran

Idag släpps Mitt Nice!

Äntligen! Idag ändrades status från ännu ej utkommen till nyhet och Mitt Nice går att beställa för alla som planerar en resa till franska Rivieran (eller bara gillar reseguider :-)).

Mitt Nice är lite personligare: de klassiska restaurangtipsen blandas med udda promenader och historiska anekdoter. Extra stolt är jag över att boken innehåller så många fina bilder.

Boken heter Mitt Nice (för den tillhör en serie med guideböcker som heter så) men som bonus är en tredjedel av boken utflykter runt Nice. Pärlorna ligger ju tätt på franska Rivieran och de flesta som besöker Rivieran brukar vilja se sig omkring. Ventimiglia och Antibes är så populära att de har fått varsitt eget kapitel men jag tipsar också om ett par mindre kända utflykter.

Jag avrundar med en bild från korrekturläsningen som ger en bra översikt över bokens innehåll. Överst ligger en sida med mina favoriter i Vieux Nice. Den stora bilden är tagen i Èze, halvön och överst skymtar tomater på marknaden i Antibes. Behöver jag förresten nämna att det är en och annan matmarknad med i boken?

Blir du nyfiken på att veta mer? Köp då Mitt Nice hos Bokus eller Adlibris. Serien ska också finnas hos Åhléns. 168 kronor verkar vara priset för dagen vilket är är rena fyndpriset!

Uppdaterad version 2022 

Mitt Nice visade sig bli riktigt populär och något av en klassiker. Den kommer därför i ett lätt reviderat nytryck.  

 

 

chefstomaten