Dags att komma ut ur garderoben som…

… en sådan där fånig författare som är slav under topplistorna.

Det finns ett beteende hos andra författare (och förläggare för den delen) som jag tycker är extremt irriterande: fixeringen vid topplistor. Det delas (spammas) hej vilt med skärmdumpar av topplisteplaceringar i de författargrupper jag är med i. Jag stönar varje gång och muttrar mellan tänderna ”har de inget intressantare att berätta om boken?”. Jag har även i #författarboken skrivit ett förnumstigt stycke om att det faktiskt stjäl värdefull skrivtid att sitta och ägna sig åt topplistestudier. Med detta sagt, låt mig presentera listan över dagens populäraste reseguider på Bokus.

Jomenserru, min bok ligger minsann överst. Etta. I toppen. Högst upp. Mest poppis. Kanske får jag lite draghjälp av att den andra nätbokhandeln inte har vaknat ännu utan fortfarande listar boken som ännu ej utkommen. Men nu ska jag studsa runt och vara sprudlande lycklig och spamma världen med denna information. Jag lovar också att de närmaste fem topplisteplaceringsskärmdumparna jag ser ska jag skriva ”grattis” på!

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on april 13th, 2015 at 07:59 f m