Pyramidhusen i Villeneuve-Loubet

Det här är eventuellt de hus på hela franska Rivieran som åsikterna går mest isär om. Är pyramidhusen i Villeneuve-Loubet ett fruktansvärt exempel på exploateringen eller är de ett landmärke? Jag tycker faktiskt att de är helt ok. Jag är glad över att inte hela Rivieran är bebyggd med den här sortens byggnader men de syns på långt håll. Dessutom så är de byggda så att de får maximalt med takterasser vilket jag tycker är smart gjort. Lägenheterna lär också vara populära.

Bilden är tagen i januari – därav de vita topparna i bakgrunden. Orsaken till att jag knäppte av kameran just här är cyklarna. Jag har själv cyklat den här sträcken mellan Antibes och Villeneuve-Loubet ett par gånger. Bloggat om ett av tillfällena här.

Detta var inlägg 27/100 i #blogg100.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)