Pansarkryssaren blir kvar ett tag till

Jag har gjort något ovanligt den här helgen. Jag har varit på bilaffär och provkört bil. Inte för att jag har några planer på att köpa en bil men det har Pansarkryssarens ägare. Pansarkryssaren är ett av de alias som förekommer här på bloggen. Det är en bil som jag passar med jämna mellanrum (typ halva året). Idén var att byta ut Pansarkryssaren till en nyare modell. Men det projektet lades på is. Den nya modellen var inte så mycket bättre att det motiverade priset. Dessutom erbjöd bilhandlaren ett väldigt lågt inbytespris. Visserligen är Pansarkryssaren till åren kommen och bilar tappar snabbt i värde men det var i princip inte mer än priset för de nya däck som inhandlades precis före jul efter en av alla punkteringar jag råkat ut för. Därför får Pansarkryssare stanna ett tag till (vilket jag nog tycker är lite skönt för jag är lite förtjust i trotjänare).

Det var överhuvudtaget ingen lyckad shoppingrunda. Vi försökte också titta på en mobil men den modell vi fastnat för kommer inte ut i butik förrän om en månad. Så jag åkte hem och fortsatte funderingarna på hur Tomatsallad ska se ut i framtiden. Bläddrade runt bland gamla inlägg och blev lite glad när jag ramlade över den här bilden här.

Detta var inlägg 26/100 i #blogg100.

chefstomaten