Samtidigt i Antibes

Hur är oktober i Antibes? Jo tack riktigt trevligt. Det har stormat en del och en palm på strandpromenaden har fallit i vindarna men däremellan är det soligt och fint. En del badar fortfarande.

Jag fick de här bilderna från Antibes av Kocken när han hälsade på mig häromdagen. De är fotade i helgen om jag minns rätt. I måndags var han ute och försökte fånga vita toppar på bild men en molnbank var i vägen.

Den gamla tanten som säljer rosor på marknaden är tillbaka. Under sommaren var det en ung tjej som skötte om ståndet men utbudet var detsamma.

I år är jag inte i Antibes i oktober (vilket jag på alla sätt och vis beklagar) men förra året fotade jag lyktstolpar i morgonljus så här års och för två år sedan skrev jag en genomgång av Antibes stränder. Mestadels med soliga bilder men jag la också med ett bildspel med hur det kan se ut när det stormar.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)