Sista chansen åka Göteborgshjulet på Kanaltorget

Jag var ganska flitig och fotade bygget av Göteborgshjulet (samt folk som fotade bygget), men sedan blev det helt tyst från min sida. Men så här i sista stund har jag faktiskt tagit en tur i hjulet. Hjulet ska nämligen rivas och flyttas till Liseberg efter nyår. Jag är inte i Göteborg för någon av de allra sista varven men jag köpte biljetter i somras (som Dagens Deal) och ville gärna utnyttja dem.

Har väntat på det perfekta tillfället. Men antingen har det regnat, jag varit upptagen eller kameran inlämnad för översyn. Men i allra sista stund, måndagen den 19:de, så klarnade det upp så jag kunde ta ett varv. Dessutom var Kocken på besök så jag behövde inte åka två varv för att göra åt mina två biljetter.

Vad tyckte jag då? Jo, det var ett pariserhjul. Hyfsad utsikt men utsikten lär vara bättre från Läppstiftet som är högre upp. Jag är glad att jag åkt men upplevelsen var knappast värd originalpriset 95 kronor.

chefstomaten