Snyggt pyntat på Liseberg under Halloween

Kom osökt att tänka på @paraplyelin när jag såg dessa #paraplyer. Om någon undrar var Göteborgs befolkning höll till idag så kan jag avslöja att allihop var på #Liseberg. #Göteborg

I år har Liseberg för första gången öppet under höstens skollov, det som i forntiden när jag gick i skolan hette Allhelgona och var en långhelg men numera är en hel vecka och kallas för Halloween, höstlov eller läslov.

Gissningsvis hade Liseberg felbedömt intresset för det var bara delar av parken som var öppen, den södra entrén och området runt Sagoslottet och Flumeride var stängt. Det gjorde parken smockfull i lördags när jag var där. Hamnområdet där de läskiga aktiviteterna skulle äga rum kom vi inte ens till. Vi i det här fallet var Biologen och jag, vi var där på rekognoseringsrunda inför ett tänkt besök senare med småtrollen, men vi fick faktiskt nog av trängseln efter ett besök.

Jag är glad att vi var där en sväng för det var precis som vanligt fint dekorerat i parken. De måste ha köpt upp en smärre bondgård med pumpor (om de nu var riktiga, jag såg någon som var misstänkt plastliknande). Mest fotograferade blev ändå paraplyerna i olika nyanser av orange.

PS! Vi köpte kaffe på plätteriet och det var riktigt gott. Lägger till denna info då jag tidigare varit missnöjd med kaffet på Liseberg.

chefstomaten