Sommar på tomatsallad

Så var det dags byta ut bilderna överst igen för att spegla rätt säsong. Jag fuskade lite för några veckor sedan och la till några Rivieranbilder (en vy över Villefranche-sur-mer och en med blå och vita fiskebåtar). Blev av olika skäl aldrig riktigt nöjd med de bilderna så vårbilderna blev kvar. Men nu kunde jag inte ha Marstrandbilden uppe längre – även om den var en stor favorit.

Jag tog bort kaffekoppen också, den passade temamässigt men det var svårt läsa namnet tomatsallad. Samma sak med den nya bilden nedan med kakel. Den passade ihop med några av de allra första bilderna jag använt på tomatsallad men det gick helt enkelt inte att läsa texten.

Övriga ligger kvar för stunden, får se hur länge och vilka som ryker. De två första är somriga fast jag gillar inte krassebilden så mycket som jag tycker jag borde, med tanke på hur färgglad den är.

De tre sista speglar mina försök att hitta bra bilder som anknyter till franska Rivieran eftersom bloggen mer och mer inriktas ditåt. Fasadbilden från Nice hamn är trevlig, men precis som Villefranche-bilden jag hade aningen plottrig. Och bilden på Cap d’Antibes i kvällsljus är blå (= bra) men lite för dyster. Citronbilden is neither here nor there, den är inget särskilt helt enkelt.

Så tycker jag men är det någon som tycker något annat? Klicka på bilden överst så byts den.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)