Nu har jag lagt till +1-knapp

Jag har blivit belagd med fyra dagars talförbud på grund av halsfluss :-(. Nåväl, det förklarar ju varför jag varit så seg de senaste veckorna. Men fyra dagar – det är lång tid. Lägg till att jag inte kunnat prata utan bara kraxat sedan helgen i Marstrand så är det lång tid av tystnad.

Jag är tyvärr lite för stressad för att bara lägga mig i soffan med en god bok eller film och invänta tillfriskning så istället halvligger jag i soffan med laptopen och ägnar mig åt små projekt som inte är tillräckligt viktiga för att meritera frisk tid men som ändå har något värde. I denna anda har jag installerat googles +1-knapp. Den ska vara ett alternativ till Facebooks blå tumme upp, dvs ett sätt för folk att visa uppskattning för det man skriver. Det diskuteras bland bloggexperterna om antalet tryckningar på +1-knappen har någon effekt på hur högt man hamnar i sökresultat. Det får vi väl se och vi får se om jag får några +1-tryckningar. Förhoppningsvis fler än Flattr (mikrodonationer) där jag hittills kammat noll.

Jag vet åtminstone en läsare som nu kan börja visa uppskattning. Biologen har ett google-konto (gmail) men inget Facebook-konto och har hittills inte lämnat några spår efter sig. Nu förväntar jag mig många +1 :-).

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)