Stillsam vandring längs floden Brague

Varken solbrillor eller bikini, men däremot en envis förkylning – utdelar MSMU (Med Stor Marginal Underkänt) för den packningen. De tvåmil-med-rejäla-höjdskillnader-vandringar som jag sett fram emot tvingas jag därför skjuta upp (buhu). Istället blev det igår en stillsam promenad längs floden Brague.

Vi parkerade på samma ställe som förra gången, där D604 korsar Brague, men istället för att gå uppströms mot Valbonne, till den söta bron som jag utsåg till maj månads bästa bild, gick vi nedströms mot Biot. Det är vilsamt för själen att strosa längs rinnande vatten. Kamerasökaren fick också sitt, det var gott om små minivattenfall att öva på. Omväxlande skuggor och starkt solljus samt rinnande vatten utgjorde en fotoutmaning jag inte riktigt lyckades bemästra. Min gissning är att jag behöver stativ.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)