Sweet coffeebar, kvällsöppet café i Brunnsparken

I våras skrev jag om fördelarna med kvällsöppna caféer, man kan träffa även pendlande vänner utan att riskera att bli avbruten mitt i en mening. Då recenserade jag Tintin och Franks coffeebar jag, till den listan lägger jag nu Sweet Coffeebar i Brunnsparken. De har nämligen öppet till 21 på vardagar.

Jag har varit där två gånger i sommar och båda gångerna valt uteplatsen. Första gången var det volymen på musiken och andra gången värmen som avgjorde. Uteplatsen är suverän om man gillar folkliv och spårvagnar, mindre lyckad just när det pågår högljutt spårarbete…

Sweet erbjuder gigantiska chockladbollar (som jag inte provat) och mixa-din-egen-kycklig-måltid (som jag har provat). Jag har både gångerna valt kycklig med fetaost, vilket är det billigaste alternativet, 76 kronor, tio kronor billigare än kyckling med chevre och honung. Första gången valde jag bulgursallad (men fick pastasallad), andra gången bönsallad i senapsvinigrette. Båda var goda men nästa gång ska jag fråga om jag kan få blanda, bönsalladen var god, men i moderata doser. Vilken av bilderna nedan tycker du ser godast ut?

chefstomaten