…»vi skulle verkligen vilja tacka dig för Mitt Nice-boken!«

Beröm är alltid roligt att få men ibland kan det komma preeeeciiiis i rätt tid. Som igår när jag kom hemvacklande efter en lång och äventyrlig researchresa (att resa för att göra research har få likheter med att resa som semester). Då hittade jag detta i inkorgen.

Hej Kristina!
Jag och sambon är precis hemkomna från en vecka i Nice och vi skulle verkligen vilja tacka dig för Mitt Nice-boken! Vi hyrde lägenhet av bekanta på rue Arson och fann lyckligtvis din bok där. Jag älskar tips och brukar försöka samla på mig från alla håll inför resor men hade inte så mycket sånt själv denna gång plus att terrordådet förra månaden tyvärr tagit udden av reseglädjen. Men när vi lusläst din bok och både ätit bästa glassen på Arlequin, valt Chagall framför Matisse samt gått i dina fotspår i Ventimiglia och Antibes bland mycket annat så är vi jättetacksamma för denna vecka. Lycka till med din nya bok!

Soliga hälsningar Lena & Andreas

Stort tack Lena och Andreas för att ni tog er tid att skriva en rad. Skönt att höra att er semester blev lyckad och att ni kunde njuta av resan trots det som hände i Nice 14 juli. Det är svårt att skaka av sig sådana bilder på näthinnan, men om vi inte gör det så vinner terroristerna. Bra att min bok kunde komma till nytta i detta ändamål.

Nu blir jag sugen på chokladglass från Arlequin. Fast jag har faktiskt hittat ett till favoritglassställe där de gör en fantastisk hallonsorbet med ett uns timjan. Det ligger i Avignon på torget bakom parken som är bakom turistbyrån (ska leta upp namnet ur mina anteckningar när jag vilat upp mig lite). Så har ni inga andra semesterplaner för nästa år så kan jag rekommendera sorbetätning i Avignon med nästa guidebok :-).

vaison-la-romaine-6982

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)