Tomater och kanderade clementiner på Tomatsallad

Var det inte typ dags med en och annan tomat här, bloggen heter ju ändå tomatsallad? Så tänkte jag när jag bläddrade förbi marknadsbilderna och såg att några tomater hade fastnat på bild. När jag ändå var inne på temat mat så blev det några kanderade clementiner från Pont du Loup också. Det skumma är att de är mycket mer orange innan jag laddar upp bilden på bloggen. Jag undrar om det är något av komprimera-bilden-för-webb-plugin som spökar.

Ja har numera ännu fler plug-in installerade. Jag har också skaffat ytterligare en domän men jag har trots mycket krångel inte lyckats installera wordpress på de ännu. Sådant pillar jag med när jag egentligen borde skriva bok.

Jag har också lagt två timmar på att övertyga thunderbird (mejlprogrammet) att hålla koll på alla mina e-postadresser. Det betyder att jag numera slipper logga in på webmejl och kan mejla från lite olika adresser beroende på vem jag representerar just då. Mina gamla signaturer som jag hade i förra datorn däremot är fortfarande på vift. Nåväl, Rom byggdes inte på en dag och imorgon blir kanske boken skriven. God natt!

 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)