Tomatsallad ska migreras

Jag har varit lite frustrerad ett tag över att det varit segt som klistergröt att ta sig in på mina webbsajter. När det ens fungerar. Jag får själv alltför ofta upp felmeddelanden när jag ska in på någon av sajterna och hur många felmeddelanden orkar genomsnittsläsaren med innan de slutar försöka läsa det jag skriver?

Någon logik i när det funkar/inte funkar har jag inte hittat men ska nu testa en sak. Jag ska migrera sidorna från gamla versionen till nya versionen av samma webbhotell. Jag har skummat igenom informationen från Binero och det verkar väldigt enkelt. Nu brukar sällan saker bli så enkla i praktiken som det var tänkt i teorin så om det blir lite tyst här på Tomatsallad ett tag så beror det eventuellt på att jag sitter och sliter mitt hår över teknikstrul.

Kan ju hoppas att det går fort över och jag kan ägna mig åt roligare saker. Som att upptäcka omgivningarna med kameran i hand.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)