Vårtecken – dags laga bryggor efter isens härjningar

Jag tillbringar återigen en del väntetid på Landvetter. Den här gången är det dock delvis självförvållat vilket gör det något uthärdligare. Jag lurade mig själv i morse. Hade skrivit två i kalendern för att det var klockan två jag behövde åka hemifrån för att hinna till mitt flyg. Men i morse fick jag i något förvirrat ögonblick för mig att flyget skulle lyfta kl 14.00 och anpassade dagen efter det. Mycket stressigt blev det plötsligt och ingen tid att tänka efter. Kom på det hela när jag satte mig på flygbussen (och lutade mig tillbaka och slappnade av – visar att man bör stanna upp och tänka till emellanåt).

Nåväl, ovanpå min mycket generösa marginal är cityairlines plan till Nice dessutom försenat… Så jag har handlat mig en stor latte på Espresso house samt en timmes wifi à 49 kronor för att blogga lite. Inser dock att inget av de fin-fina superintressanta och välskrivna inlägg jag planerat hinns med under tidsrymden. Men eftersom det varit lite skralt med uppdateringarna här på sistone (har ju haft fullt sjå att slåss med e-leg och lite annat) så passar jag på och visar upp två bilder på isens härjningar i en badplats i Halland. Jag tog dem under två morgonpromenader under påsk.

chefstomaten