Vårtema på tomatsallad

Så var det dags igen, dags att städa ut vintern och plocka in våren. Visserligen undrar man vart våren tog vägen en dag som idag med snöstorm och slask, men veckan efter Vasaloppet är det vår, oavsett vad termometern visar.

Jag velade rätt mycket och provade en hel hög med bilder till headern denna gång. Jag vill ha glatt, jag vill ha blått, jag vill ha säsongsbetonat, jag vill ha bilder jag gillar (vilket är helt subjektivt) och jag vill ha bilder som passar till tomatsallads innehåll.

till slut fastnade jag för dessa bilder

De franska macaronsen är ju en favorit i alla kategorier, kaffe är nog den absolut vanligaste etiketten och bilden från Marstrand är både kvalitetsmässigt bra och illustrerar att jag gillar skriva utflyktstips.

men det fanns många andra kandidater

Jag har ofta blommor i headern, de ger positiva associationer och signalerar verkligen en viss växtsäsong. Men av en eller annan anledning så plockade jag bort allihop en efter annan. Försökte mig också på en Antibes-bild och en riktigt blå bild men den blev lite väl blå.

Valde jag rätt eller fel?

chefstomaten