Vintermysigt i Gamla stan i Stockholm

Att det ska krävas ett ärende för att man ska komma iväg in till Gamla stan, det är väl underligt. Kolla in vad mysigt det var igår eftermiddag, varför hade jag inte tid att bara ströva runt med kameran i ett par timmar? Jag var på väg till Julsnapsar & Julböcker hos Oddapp förlag när jag gick förbi Göran Hälsinges gränd och bara var tvungen att snabbt gräva upp kameran ur handväskan.

Måste också säga några ord om julsnapsarna. Mycket smart koncept: bjud in alla vänner och bekanta på Öppet Hus. Ställ fram snapsflaskor, ost och fransk gåslever i köket och placera högar med böcker tillsammans med en bössa för betalning i hallen. Böcker är ju den perfekta julklappen och det är ju vänligt att göra det lätt för sina vänner och bekanta att lösa sina julklappsinköp samtidigt som de snapsar och har trevligt.

För övrigt skulle jag inte alls ligga i soffan och lyssna på när Anja Pärsson berättar vad hon menar med klossa och fiskkrok i Vinterstudion nu. Jag skulle ju ut och fotografera runstenar i Vallentuna. Solen skiner hur fint som helst men jag har dragit på mig en praktförkylning. Det var ju inte riktigt enligt plan. Kameran får stanna i handväskan :-(.

chefstomaten