1000 inlägg på fem år!

Note to self; nästa gång du 'bara ska ut på en kort fototur' och tänker lämna ryggsäck hemma, kom då ihåg dagens 'korta' tur på fyra timmar och 252 bilder.

På fem år har jag publicerat 1000 inlägg på Tomatsallad! Jag upptäckte detta jubileum av en slump när jag höll på och städade lite bland de 667 utkasten som jag åstakom häromdagen.

Det skulle ju bara bli en experimentblogg

Det var aldrig meningen att det skulle bli 1000 inlägg här, det här var min experimentblogg där jag skulle prova mig fram lite så att jag kunde göra allt rätt senare. Tomatsallad skulle också vara anonym så att jag kunde skriva vad jag ville. Något jag ibland kan sakna för det var skönt att ha någonstans att ”skriva av sig”.  Nu har mitt alter ego Chefstomaten blivit så etablerad att jag planerar trycka visitkort med denna titel. I varje fall minst ett, till en av mina bloggvänner som är förtjust i den titeln.

Bloggvänner har jag fått flera under de här åren, jag har lärt mig ett och annat och jag har fått flera skrivuppdrag. Oväntade men trevliga effekter.

Hur ska jubileet firas?

Jag började med att fråga Google som berättade att av de nio mest besökta inläggen handlar sju om Antibes eller franska Rivieran. Bläddrar jag neråt så håller denna trend i sig, de mest lästa inläggen är och förblir från södern. Så för Google är detta en blogg som handlar om Antibes men ibland (rätt ofta) svävar ut i andra ämnen.

Jag tror jag ska fira med ett glas vin från denna region om jag kan hitta någon flaska som följt med hem. Jag tycker också att jag har hittat en passande bild från Cap d’Antibes. Den hade bildtexten Note to self; nästa gång du ’bara ska ut på en kort fototur’ och tänker lämna ryggsäck hemma, kom då ihåg dagens ’korta’ tur på fyra timmar och 252 bilder. Så kan det gå ibland, att man fotar eller skriver mer än man hade tänkt sig.

Inlägg 6/100 i #blogg100

chefstomaten