Rosariet i Jönköping

Helt fantastiska dahlior, den ena större än den andra. Enda problemet är att caféet med tillhörande toalett stängde p-r-e-c-i-s när jag kom. Det är faktiskt ett akut och kännbart problem. #dahlia #blomprakt #Jönköping #rosarium
Ett ställe som jag hoppas kunna rekommendera i Smultronställen för dig som kör bil mellan Stockholm eller Göteborg (eller vad nu boken får för kort och koncis titel) är Rosariet i Jönköping.

Jag har fått lyriska rapporter om caféet på denna plats. Jag har också åkt dit inte bara en gång utan två för egna fältstudier. Den första gången kom jag dit p-r-e-c-i-s när caféet med tillhörande toalett stängde. Något som skapade ett akut och kännbart problem.

Vid nästa försök var rosorna insvepta i säckväv i väntan på våren. Det var ganska många besökare där, men ville man ha kaffe fick man ha medhavt. Tredje gången gillt heter det och jag hoppas det gäller för mina besök bland rosorna. I så fall återkommer jag med en rapport.

11018566_329758160556913_1520378722_n

Detta var inlägg nr 5/100 i #blogg100 där jag berättar historier runt mer eller mindre aktuella Instagrambilder.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)