Anti-padd-partiet

Det finns gott om enfrågepartier, allt från att utrota varg till att sälja böcker. Jag funderar på att starta ett parti som är anti-paddor.

Med paddor refererar jag då inte till de där gröna sakerna som lever ute i naturen, de får så gärna stanna kvar där. Inte heller till iPads, en iPad eller två är välkommen flytta in hos mig när som helst. Däremot har jag fått nog av att ha den tredje sortens paddor, helvetesmaskinerna, marktillplattarna, i knät. Idag har det kört en nedanför skrivbordsfönstret och en nedanför balkongen – alltså på båda sidor om huset!

En padda är nog för att driva vem som helst från vettet, två är fullständigt olidligt. Därför verkar det finnas behov för ett antipaddparti. Partiet ska verka för rätten till en paddfri boendemiljö.

Funderar också på om partiet ska ta tag i frågan om arbetstider också. Kan någon ge mig ett enda vettigt skäl till att byggen startar 06.30? Rostar grävskoporna ihop om de inte används förrän 08.00? Försöker byggarna djävlas så mycket som möjligt med de boende?

Observera att ”Det har alltid varit så” inte räknas in bland vettiga anledningar.

Jag har förresten för mig att i bostadsrättsföreningens rätt omfattande information till nyinflyttade står att det ska vara tyst 23-07. Störs man vid andra tider kan man som boende ringa securitas så kommer de och tar den felande i örat. Fick just en idé!

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)