Årets sista snöiga träd?

Dagens träd på Insta är inte tagen idag utan den hittade jag i bildarkivet på mobilen. Egentligen försökte jag ta mig ner till juli i jakt på en bild av en romersk sten som återanvänts i en fransk kyrka. Jag tänkte bygga vidare på temat från häromdagen med stenar som återanvänds i nyare byggnader. Men mobilen ville inte riktigt samarbeta och visa bilder från juli, från januari blev det helsvart.

Varje gång jag bläddrade förbi den här bilden så tittade jag till. Det är något med eftermiddagsljuset och tallen som fångade mitt öga. Det finns bara ett fel på den och det syns inte i bild. För att få med hela tallen var jag tvungen att klippa bort den söta hunden som fanns i nederdelen.

Det slår mig att detta kan vara en av de sista snöiga bilderna jag tagit i år. Det är nog lönlöst att hoppas på mer vinter. Vinterstudion är på upploppet och det är avslutning i alla skidcuper. Det blev extremt få skidmil för mig i år. Lite sorgligt. Får hoppas det blir fler cykelmil.

Firar alla spännande tävlingar i dagens Vinterstudion med en snöig arkivbild. #dagensträd #enannantall #Täby

Inlägg nr 13/100 i #blogg100 där jag en gång om dagen undrar varför jag anmälde mig till detta?

 

chefstomaten