Nya porträttbilder på gång

För prick två år sedan bloggade jag om en iskall fotosession i de vackra bokskogarna runt Råda Säteri. Jag skrev något om att återvända vid varmare väder. Jag hade nog inte tänkt att nästa gång jag skulle vara där med Johan Gustavsson och hans reflexskärm skulle vara just idag.

Så fort jag tinat upp (en händelse som spås ske någon gång under 2020) kan det hända att jag skriver något mer om dagen. Tills dess kan ni själva begrunda skillnaden på mobilversionen och systemkameraversionen.

Och här är magikern och den magiska skärmen som trollar bort tio års bekymmersrynkor ur ansiktet. Även om resultatet av dagens fototur ser lovande ut är jag bestämd på att vi verkligen SKA dit någon gång när det är löv på träden. Till Johan säger jag att det är för att kolla hur ljuset blir då. En bieffekt är förhoppningsvis att jag slipper frysa.

Kan det tänkas vara nr 12/100 i #blogg100 idag?

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on april 13th, 2017 at 08:50 f m