Björkar före och efter stormen Cora

Igår berättade jag att min radioskugga beror på en kombination av synnerligen envetna dagisbaciller och att jag redigerar manus ifrån sjuksängen. Det blir varken bilder tagna eller blogginlägg skrivna när man redigerar och hostar.

Manuset skickat till testläsare

Idag orkade jag inte med manuset längre utan skickade det till en vänlig kollega som ska skumma igenom det och berätta vilka avsnitt som duger och vilka som suger. Det är svårt att tänka med feber. Varje gång jag hör ett ljud tappar jag tråden och måste börja om. Ofta börjar jag då på en annan plats än där jag var, vilket gör att jag duttar omkring utan överblick. Vissa avsnitt är därmed väl genomarbetade medan andra är avbrutna utkast. Det är faktiskt svårt att få ihop hela meningar till det här inlägget, något som normalt inte skulle vara några större problem.

Inga foton tolkas som allvarlig sjukdom

Igår hade vi besök av stormen Cora. Jag har inte minsta lilla bild från den. Jag orkade helt enkelt inte plocka fram kameran. Det togs som ett bevis från mer än en kollega att jag verkligen är risig. För att inte folk ska tro att jag är helt döende tog jag därför idag en bild på solnedgången. Bilden är tagen inifrån genom ett fönster.

Mängden snö på träden kan jämföras med den här bilden (också tagen inifrån genom ett fönster men ett annat fönster). Bilden med de snötyngda träden är tagen i fredags, före stormen. Jag saknar snön i träden! Rimfrost är förstås inte heller dumt. Den får gärna återkomma. Men först och främst vill jag bli frisk. Det här är värdelöst.

chefstomaten