#blogg100 2014 har startat

Hurra! #blogg100 har startat igen. Hejdå slöbläddra på Facebook på tunnelbanan och hej läsa bloggar i massa udda ämnen. Jag ser fram emot att bli road, oroad och ta del av andra personers tankar. Särskilt sådana som jag inte skulle springa över annars eftersom de bloggar i ämnen jag inte brukar läsa om.

Blogga ett inlägg om dagen och läs tio

#blogg100 går ut på att blogga ett inlägg om dagen i 100 dagar och tagga dem med #blogg100. Det är lätt att stirra sig blind på själva skrivandet men det handlar också om att läsa, kommentera och lära känna andra med liknande intressen.

Några av förra årets höjdpunkter för mig var exempelvis att äta lunch med Konkret på själva målgångsdagen och att fika med Karlbergskök i Nice i julas.

Ett sätt att avdramatisera innehållsskapandet

Listan med alla deltagare i år finns hos initiativtagaren Bisonblog. Mitt namn finns med men inte Tomatsallad. Jag har istället anmält jobbets blogg. Min tanke är att använda #blogg100 som ett sätt att avdramatisera bloggandet och få fart på innehållsskapandet. Jobbets webbsajt är i större behov av innehåll än Tomatsallad. Men vem vet, det kanske blir lite bilder och små tankar här ibland också. Jag har i alla fall två spännande gästblogginlägg från Frankrike på gång hit.

På jobbbloggen planerar jag skriva om skrivande, böcker och om livet på förlaget.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)