Bunkrat upp med julbröd från Fältbageriet

Veckans söndagspromenad blev varken till fots eller till cykel utan med bil. Jag åkte till julmarknaden på Två Skyttlar i Örby (30 kronor i parkering, fri entré). Jag var där även förra året och gillade den skarpt. Särskilt det goda julbrödet från Fältbageriet. Julmarknaden var helt ok även i år men inte lika mysig som förra året. Kan bero på vädret. Omväxlande hagel- och regn-skurar strax ovanför nollan är inte alls lika fint som snö. Så titta på bilderna från förra årets utflykt istället.

julmarknad två skyttlar

Julmarknaden innehöll en del hantverk men för lite matvaror för min smak. Det finns en begränsning hur många armledsvärmare och skärbrädor man behöver!

Två skyttlar i Örby

Det finns flera vackra byggnader runt Två skyttlar och vacker kuperad natur. Jag frös dock för mycket för att utforska dessa närmare.

Öxabäcks kyrka

Var också förbi och tände ett ljus på min farfar och farmors grav. Idag är det 101 år sedan farfar föddes.