Dagens Göteborgsbild – Burgårdsparken

Bakom Bergakungen ligger en undanskymd park – Burgårdsparken. När jag skriver undanskymd så menar jag verkligen undanskymd. Man får antingen ha ett ärende till den relativt nya actionparken, eller vara oerhört nyfiken, för annars missar man denna gröna yta. Jag hittade den av en slump, hade tid att slå ihjäl mellan en förkolnad middag på Danilo och Robin Hoods hjältemodiga uppdykande på bioduken och tog ett varv.

Jag satt en stund vid actionparken och imponerades av en del tricks. Kändes som pedofilvarning att plocka fram kameran där (fast antagligen hade åkarna bara blivit stolta att få vara med på bild). Men det här massiva stenbordet fastnade på bild. Det är beläget strax ovanför actionparken. Några stolar också så skulle det funka som pick-nickplats. Men jag kan inte låta bli att undra varför det står där. Hur hamnade det där?

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on oktober 27th, 2010 at 10:53 e m