Dags för hösten att inta tomatsallad igen

Jag hade inte det bittersta lust att plocka ner de fina lavendelfälten jag hade i headern. De påminde mig om gladare dagar. Men idag uppdaterade jag temat och då försvann mina headerbilder och ersattes med default. Så kan man givetvis inte ha det och när jag nu ändå skulle byta, ja då hängde jag väl upp lite höstvarianter.

Jag har haft nypon flera år i rad på hösten och vill såklart inte bryta en fin tradition. Vill dock meddela att just dessa nypon är inga nypon vilka som helst utan franska nypon. De är fotade ovanför Gréolières.

En bild är ju lite klent, jag brukar ju ha flera så jag kompletterade med min favoritbild från veckans tur till Delsjön.

Nyfiken på alla bilder jag haft i headern genom åren? Då kan du titta här.

Den som precis som jag saknar franska Rivieran kanske blir lite glad över det här inlägget om St Tropez? Jag försöker bestämma mig om jag ska flytta allt Antibes-bloggande till den sajten eller ej. Får fundera vidare.

 

chefstomaten