Tyck till om området runt Mölndalsån

Just nu genomför Mölndals kommun en undersökning på sin webbsajt. De samlar in synpunkter om området runt Mölndalsån. Det är tio enkla frågor om vilka platser som är betydelsefulla för just dig, vad du brukar göra där och om det finns förbättringsmöjligheter. Gå gärna dit och lämna en synpunkt senast 22 oktober. Ju fler som svarar ju bättre underlag får kommunen.

Området det handlar om är det som syns på kartan. Själv har jag uppgett att jag uppskattar avsnittet av ån mitt emot Mölndals sjukhus extra mycket. Där brukar jag fotografera. Jag tycker vidare att ån skulle kunna utnyttjas bättre som rekreations-område. Flytande vatten är rogivande och därför är det synd att det inte finns gångstigar längs ån på fler ställen.

Så tyckte jag. Gå dit och tyck till du också! Här är några bilder som jag tagit längs Mölndalsån.

chefstomaten