Datorkrasch

Nämen tack. Detta var ju precis vad jag behövde. Lite datorstrul ovanpå allt annat. En fungerande dator är ju helt överskattat för en författare. Platon, Aristoteles och Jane Austen skrev minsann inte på någon dator. Vet inte vad de använde, pinne i sanden, vaxplatta, gåspenna på papyrus/pergament/papper? Dög det för dem borde det duga åt mig – eller hur? De är faktiskt fortfarande kända flera hundra eller tusen år senare så jag kan väl bara göra samma sak?

På förekommen anledning. Alla som vill berätta hur otroligt väl just deras dator funkar och hur smarta back-uplösningar som de använder – gå berätta det för någon annan – ok?

Jag vill inte låta grinig men skadeglada pekpinnar är helt enkelt inte hjälpsamt. Jag kommer inte köpa någon Mac. Det spelar ingen någon roll om de är bra eller inte, jag vill inte ingå i den sekten. Konstruktiva förslag är däremot välkomna.

Oh, just det. Jag har numera ingen kalender så om jag har något möte inbokat med er kan det vara fiffigt att berätta det för mig. Däremot är inte mina bokmanus förlorade för världen. De har Fritz räddat ut ur datorn åt mig så nu sitter jag här med min thinkpad från 2004…

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)